Fødselsforberedelse Århus

Prisen er 2.195,- i hverdage. Weekendhold tillæg på 200,-
Vi anbefaler at din fødselspartner deltager alle 3 kursus gange. (Prisen er den sammen, med eller uden partner.)

9 timers praktisk og teoretisk undervisning, fordelt på tre kursus gange.
Log-ind til kursus materiale, herunder kursus bog, øvelsesfilm og lydfiler af samtlige øvelser. Materialet er en uvurderlig hjælp i din træning derhjemme både under kursusforløbet og mellem afsluttet kursus og selve fødslen.
Forfriskninger – frugt og drikkevarer.

DAG 1

Spændt/Afslappet. At spænde kroppen ved smerte eller frygt er en medfødt og stærk refleks, der kræver træning at styre. Din opgave som fødende er at slappe af under hele udvidelsesfasen, så livmoderen får ro til at arbejde effektivt, derudover virker afslapningen smertelindrende. Du lærer en særlig afspændingsteknik, som hjælper dig til at slappe af i kroppen, også når livmoderen arbejder maksimalt.

Om smerte. Du vil få en forståelse for hvor meget din forestilling om veer og smerte påvirker fødslen, og hvordan du selv aktivt kan påvirke din smerteoplevelse.

Fødselsforløbet. Gennemgang af alle fødslens faser med særlig fokus på hvad og hvordan du kan påvirke din fødselsoplevelse, og hvorfor det er en god idé at gøre det. Du får fuld forståelse for fødselsforløbet, sammentrækninger og hvad der vil og muligvis kan ske under fødslen.

Profylakse – vejrtrækning. Du lærer både teoretisk og praktisk, hvordan du bruger den uundværlige vejrtrækningsteknik i alle fødslens faser. Profylakse-vejrtrækning virker smertelindrende, og øger ilttilførselen til blod og muskler så der sker størst mulig ilttilførsel til barnet.

Mental træning. Ligesom eliteudøvere er det en styrke at bruge mental træning under graviditeten og fødslen for at overkomme eventuel frygt, og for at håndtere den store udfordring en fødsel er. Du får konkrete råd og øvelser til, hvordan du kan blive i nuet og får læring og hjælp til at arbejde med positive målbilleder.

DAG 2

Mentalt fokus i kombination med profylakse vejrtrækning. Du bliver introduceret til- og får øvet, hvordan du kan bruge mental fokus sammen med profylakse-vejrtrækningen.

Profylakse presseteknik. Du lærer en særlig presseteknik, som hjælper til at effektivisere pressearbejdet, forebygge bristninger og maksimere din krops ressourcer.

Tiden efter fødslen. Hvordan du kan bruge teknikkerne fortsat lige efter fødslen.

Hvordan kan du som fødselspartner føle dig tryg og være den bedste støtte for den fødende? Du får værktøjer og strategier der gør dig i stand til at hjælpe den fødende med at fastholde motivation, afslapning, vejrtrækning og ro. Vi hjælper med at finde ud af hvad der fungerer godt for jer.

DAG 3

At få massage under og mellem veerne virker afslappende, og giver en uundværlig smertelindring. Under kurset lærer du hvordan du med massage og berøring kan påvirke kroppens egne ve-stimulerende og smertelindrende hormoner. Du bliver introduceret til- og får øvet forskellige massageteknikker der bliver en vigtig del af fødselspartnerens værktøjskasse.

Rebozo afhjælper graviditetsgener og kan i mange tilfælde hjælpe dig til et kortere fødselsforløb, med mindre behov for medicinske indgreb. Du bliver introduceret til, og får øvet forskellige rebozoteknikker. Du får fuld forståelse for, hvorfor bevægelse af bækkenet er af så stor betydning i slutning af graviditeten og under fødslen. Du lærer om din egen mulighed til at påvirke fødselsforløbet.

Vi går igennem værktøjskassen med teknikker, for at du skal føle dig helt klar over, hvordan du kan bruge alle teknikker du har lært, både i pauserne og under sammentrækning. For dig som er partner, giver det en god forståelse for, hvordan du konkret kan støtte og hvilke teknikker som I har lært der virker bedst for jer.

 

Århus Fødselsforberedelse, “Å15″

2.375,00DKK

6 ledige pladser

Kursus datoer Tidspunkt Hvor Kursusleder
20/7 27/7 10/8 kl. 17.00-20.00 Frijsenborgvej 5, 1 sal 8240 Risskov. Jordemoder Lea

Århus Fødselsforberedelse, “Å16″

2.575,00DKK

6 ledige pladser

Kursus datoer Tidspunkt Hvor Kursusleder
 25/7 & 26/7 kl. 09.00-14.00 Med Frokost Frijsenborgvej 5, 1 sal 8240 Risskov. Jordemoder Lea

Århus Fødselsforberedelse, “Å17″

2.375,00DKK

7 ledige pladser

Kursus datoer Tidspunkt Hvor Kursusleder
 17/8 24/8 31/8 kl. 17.00-20.00 Frijsenborgvej 5, 1 sal 8240 Risskov. Jordemoder Lea

Århus Fødselsforberedelse, “Å18″

2.375,00DKK

8 ledige pladser

Kursus datoer Tidspunkt Hvor Kursusleder
 29/8 & 30/8 kl. 09.00-14.00 Med Frokost Frijsenborgvej 5, 1 sal 8240 Risskov. Jordemoder Lea

Århus Fødselsforberedelse, “Å19″

2.375,00DKK

8 ledige pladser

Kursus datoer Tidspunkt Hvor Kursusleder
 7/9 14/9 21/9 kl. 17.00-20.00 Frijsenborgvej 5, 1 sal 8240 Risskov. Jordemoder Lea

Århus Fødselsforberedelse, “Å20″

2.575,00DKK

8 ledige pladser

Kursus datoer Tidspunkt Hvor Kursusleder
 19/9 & 20/9 kl. 09.00-14.00 Med frokost Frijsenborgvej 5, 1 sal 8240 Risskov. Jordemoder Lea

Faktureringsoplysninger

Medlem af Sygeforsikringen Danmark:

Yderligere information

Din ordre

Produkt
Mængde
Total
Beløb 0,00DKK
At betale i alt 0,00DKK
  • Pay using ePay Payment Solutions