Persondata

 

PERSONDATA VED KØB

Når du køber et kursus hos Mamaprofylax indsamler vi en række oplysninger om dig. Vi registrerer: Dit for- og efternavn, dine adresse oplysninger, din e-mail adresse, telefon nummer, hvilket kursus du køber, samt eventuelt en nota til jordemoderen. Vi anvender disse oplysninger til at ekspedere din ordre. Jordemoderen som afholder kurset vil via mail få sendt dine oplysninger. Vi lagrer oplysningerne i en periode på 2-3 år, fra dit seneste køb, i overensstemmelse med regnskabslovgivningen. Vi registrerer desuden, at du har accepteret vores salgs- og leveringsbetingelser og disse persondataretslige betingelser.

De oplysninger, vi registrerer i forbindelse med dit køb hos Mamaprofylax anvendes ikke til andre formål. Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke til at vi opbevarer oplysninger om dig. Tilbagekaldelse kan ske ved at du skriver til info@mamaprofylax.dk  Du har også mulighed for at få rettet oplysninger om dig og få indsigt i de oplysninger der er registreret om dig. Henvendelse herom kan ske til info@mamaprofylax.dk

De oplysninger vi indhenter hos dig, opbevarer vi sikkert og fortroligt, så risikoen for, at de går tabt eller uvedkommende får adgang til dem er minimeret.

DATAANSVARLIG

Mamaprofylax  er dataansvarlig i forhold til de data, som registreres i forbindelse med køb på Mamaprofylax og de obligatoriske data, som registreres i forbindelse med et køb.

DATABEHANDLER

Mamaprofylax anvender en ekstern partner til at foretage den tekniske drift af Mamaprofylax hjemmeside. www.standoutmedia.dk behandler data, for hvilke Mamaprofylax er dataansvarlig. Databehandleren handler alene efter instruks fra Mamaprofylax. Databehandleren har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod, at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes samt mod, at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lov om behandling af personoplysninger. Mamaprofylax betalingsløsning er Bambora og mobilepay  som Mamaprofylax har databehandler aftaler med. Ved private konsultationen benyttes bankoverførsel til Handelsbanken eller mobilepay.