Anbefalinger

Kære Tina Det er nu 5 uger siden du hjalp vores datter til verden en smuk og mild forårsaften på Hvidovre hospital. Vi vil gerne sige tak for et godt fødselsforberedende kursus. Det hjalp os med at indstille os på det fælles fødselsarbejde og på den omvæltning der skulle til at ske. Kurset åbnede op for vigtige samtaler imellem os og gjorde at vi forventningsafstemte. Tak for de gode og indsigtsfulde værktøjer, der gjorde at vi var trygge ved situationen og var med til at skabe en god fødselsoplevelse for os begge. Jeg er glad for at vi fik anbefalet kurset og jeg vil fortsat anbefale kursus til alle par jeg møder på min vej. / Kærlig hilsen Aske, Frederikke og Sonja

Kære Tina. Du får helt sikkert meget ros for dine fantastiske fødselsforberedelsesforløb – vi vil bare stemme i og sige at det har været helt fantastisk. Det gjorde en KÆMPE forskel især fordi det ikke var en helt smooth sceance, og vi taler tit om at det nok havde været en direkte dårlig oplevelse hvis ikke vi har været på dit forløb først. / Adrian

“Til sidst var jeg så anspændt og jeg kunne slet ikke slappe af. Hvorimod min anden fødsel formåede jeg at slappe af i kroppen mellem veerne, som gav mig styrke og kraft til den næste ve – ja faktisk gennem hele fødselsforløbet

Mettes oplevelse med Mamaprofylax fødselsforberedelse


“Vi fik meget ros for vores teamwork. Trine havde helt sikkert været lige så opbakkende og kærlig uden Mamaprofylax. Men. På grund af forberedelsen havde hun faktisk reelle brugbare værktøjer at arbejde med. Og hun havde fået indprentet, hvor vigtig hendes rolle var. Jeg ved simpelthen ikke, hvad jeg havde gjort uden hende. Det lyder som en overdrivelse og en kliche. Men jeg mener det faktisk. Hun trak vejret og talte mig igennem min fødsel. Nå! Summa summarum: Jeg har anbefalet Mamaprofylax til ALLE, jeg kender, der er eller ønsker at blive gravide. Det er den bedste gave, man kan give sin fødsel ”

Naja og Trine 


“Jeg synes det er rigtig godt, at vi har været til det sammen. Så ved vi det samme, fx om vejrtrækning og fødslens faser, og Søren kan forhåbentlig hjælpe mig, hvis nu jeg glemmer noget. Jeg er helt vild med, at partneren inddrages og får et ansvar. Det er desuden praktiserende jordemødre, der underviser. Det betød bl.a. at det var meget praksisknært og fagligt meget velfunderet. Vores underviser, Nanna, var både rigtig dygtig og meget, meget sød. Jeg krydser fingre for, at hun er på arbejde, når den lille dame er klar til at gøre sit exit!”

Læs hele Sofies oplevelse af vores kursus her: http://sofieude.dk


”En side bemærkning. Flere jordmødre var så glade da de hørte jeg havde været på Mamaprofylax kurset. De fortalte at kursister fra det kursus kom ind og indtog fødestuen. Team arbejdet mellem mand og kone var unikt. Mødrene fødte bare bedre og var meget mere til stede. Tusind tak”


”Jeg kan ikke takke jer nok for den undervisning – min fødsel var en super god oplevelse. Jeg havde totalt kontrol over situationen og min vejrtrækning – og det kan godt være at man siger, at man ikke kan styre sin krop når man føder, men man kan samarbejde med den – og det var det jeg gjorde. Jeg bristede ikke engang – og jeg førstegangsfødende, og pressede en dreng som sad fast med skuldrene. Det er meget imponerende, hvordan vejrtrækning og ens tanker kan være den bedste smertelindring der er.

Jeg har anbefalet jeres undervisning til alle jeg kender.

Tak fordi I gav mig værktøjet til at få en god fødsel!”

Kærlig hilsen,
T. Hansen

Jeg vil bare lige lave et lille shoutout til jer og jeres fødselsforberedelse, som min mand og jeg deltog i før lockdown i foråret 2020. Værende to læger var vi meget spændte på, om vi ville kunne være i fødselsforløbet som kommende forældre og ikke tænke for meget over det faglige. Og det kunne vi helt bestemt. Takket vær’ jer kunne både jeg og min mand vejrtrækningsøvelserne og alle de andre redskaber til at komme godt igennem fødslen. Vi var i gang i 19 timer, men jeres forberedelse fik os igennem trygt og sikkert. Selv i dag, hvor vores dejlige lille søn næsten er 1 år, tænker vi tilbage på fødslen, som en af de bedste oplevelser i vores liv.  Tusinde tak for jeres indsats.

Hilsen Arushma og Naqash


”Martin har flere gange udtalt, at han er glad for, at han har været til din fødselsforberedelse, og han anbefaler det også til dem som snakker om at få børn, og dem som har fået den første baby, men som siger, at de fortryder, at de ikke var bedre forberedt.”

De varmeste hilsner
Laura


”På profylaxkursets første dag lagde jeg ud med at sige, at fuld narkose og kejsersnit var der, hvor jeg var, på grund af min angst for at føde. Kurset gav mig det mentale overskud, der skulle til for, at jeg kunne glæde mig og føle ro igennem graviditeten. Jeg oplevede min drømmefødsel. Jeg fik lidt lattergas og 4 akupunkturnåle i lænden, men derudover var det vejrtrækningen og Jespers ro og støtte (i form af fokus på vejrtrækning og målbillede + belønning) der var min “klippe”. Jordemoderen var også en rigtig god guide. Støttende, positiv og rosende.

Tusind tak for at give mig redskaber til at opleve det fantastiske en fødsel er, når man kan være rolig og tryg gennem hele forløbet”


”Presseteknikken var virkelig effektiv og alt i alt blev fødslen bare en rigtig god oplevelse”

Kærlig hilsen
Jacob og Katrine


”Vores lille pige er sund og rask og helt fantastisk. Jeg vil ønske jer som stadig ikke har født meget held og lykke, og gør brug af det vi har lært, fordi det fungerer!! :)”

Sødeste hilsner
Anna Louisa og Rói


”Jeg kan vist roligt sige at vi havde en drømmefødsel – en stor oplevelse vi ikke havde været foruden. Jeg havde drømt om at være til stede mentalt og opleve det hele sammen med min mand: begge disse ting synes jeg jeg fik opnået. Desuden klarede vi at føde helt uden smertelindring – lige bortset fra da jeg efter fødslen skulle have et enkelt sting – og fødslen var en helt igennem positiv oplevelse!”


”Vi er så glade for at vi valgte at gå på mamaprofylax-kurset, da vi følte os godt klædt på og forberedt, både før og under selve fødslen. Kristian fik en langt større rolle og uden hans støtte, tror jeg ikke jeg havde fået samme gode oplevelse. Selv om der til sidst var 10 mennesker tilstede til fødslen, føltes det som om vi kun var to, fordi vi var et team og huskede at lytte og finde værktøjer frem fra hukommelsen. Tak for et godt kursus. I fik skabt en ro og et overblik hos mig som førstegangsfødende, der som udgangspunkt ønskede planlagt kejsersnit og et overskud og overblik hos Kristian som partner, der lige pludselig var en del af det hele uden at være nervøs og føle sig ”udenfor”


”Fødslen var en helt utrolig oplevelse! Jonas og jeg fik ros i journalen for vores vejrtrækning og vores måde at takle veerne, samt vores teamwork. Vi skylder dig en stor tak, for vi ved at vi ikke kunne ha’ fået denne utrolig positive fødselsoplevelse uden dig og de værktøjer som du har givet os.”

Jeg kan varmt anbefale fødselsforberedelse hos MamaProfylax. Jeg havde den mest lærerige og sjove dag på genopfriskningskursus med dejligste Tina Winther før fødslen af mit andet barn. Tina kan på yderst simpel vis og med stor respekt formidle både svært og til tider sårbart stof om fødslen. Det er tydeligt at Tina har omfattende teoretisk viden, lang praktisk jordemodererfaring og stor formidlingserfaring.
Det skinner tydeligt igennem hvor stor en passion Tina har for kvindekroppens kræfter, fødsler og de profylaktiske teknikker. Tina formidler vejtrækning og gengivelse af kvinder i veer med stor præcision og indlevelse, med den skønneste humor og det rareste nærvær. Jeg gik derfra med en empowered krop – med tasken fuld af teknikker. Og få dage efter blev jeg bekræftet. Teknikkerne virker. Kroppen virker. Kroppen er kraftfuld og klog.
Kirstine Marie Fabricius, mor til Birte på 3 år og Gerda på 8 uger


En stor og fantastisk begivenhed, som Emil og jeg gik ind til med en fortrolighed, som vi gerne vil takke dig rigtig mange gang for. For bortset fra at lægerne lod mig vente et par dage, ja så var jeg meget tryg ved at skulle føde. De gode vejrtrækningsøvelser og dit forkus på partnerskab, blev en kæmpe hjælp for os da det endelig gjaldt. Det var lige det vi havde brug for. Jeg vil virkelige anbefale dit kursus til mine veninder ? ”


”Tusind tak for et godt kursus – jeg kunne ikke have klaret det så godt uden dig og kurset.

Alle mine bekymringer og min angst blev virkelig gjort til skamme. Jeg fødte helt uden nogen former for smertestillende”


”Jordemoderevar meget imponeret over den rolige måde, jeg taklede alle mine veer på samt den effektive pressemetode, jeg brugte…under hele forløbet havde vi dog også lige nået at få snakket, grinet samt pralet af vores Mamaprofylax fødselsforberedelse forløb og vi var enige om, at det var helt klart det bedste vi havde gjort… ;o)).Vi kan kun sige, at vi fik en helt fantastisk oplevelse fyldt med ro og overskud…ja jeg nåede ikke engang at få noget medicinsk hjælp… og som Jordemoderen sagde: Vi fik ikke engang brug for lattergassen ;o))”


”Det var helt vildt at opleve forskellen mellem mine tidligere fødsler og denne! Vejrtrækningsteknikken og den mentale træning gjorde, at jeg -vi- klarede fødslen helt uden hjælpemidler! Jonatan – min mand – brugte mange af de råd vi havde fået på kurset, og agerede den bedste coach under hele forløbet. Det var en helt igennem fantastisk oplevelse at føde vores lille guldklump sammen – uden hjælp fra jordemoderen (kun med en smule hjælp til at tage imod baby til sidst).

Vi er så taknemmelige for hvad kurset har givet os. Havde vi dog bare vidst det ved mine tidligere fødsler. Tusind tak :-)”


”Jeg havde STOR glæde af profylax vejrtrækningen, virkelig STOR glæde!! Især den tunge vejrtrækning med dybe indåndinger og udåndinger!!

Så jeg vil gerne sige dig en stor tak for jeg havde virkelig Stor, stor glæde af kurset.”

knus fra Mette, Thomas og baby


”Kurset var også uvurderligt for Lars, da han pludselig havde en opgave og en langt bedre forståelse for hvad det er der sker inde i min krop. Vi blev ikke uvenner og jeg knurrede ikke af ham på noget tidspunkt :0) ”


 

PRESSE

 


 

HOSPITALER

Mamaprofylax har et samarbejde med  Herlev og Hvidovre Hospital i 2018 og 2019. Begge hospitaler har valg at tilbyde en 7 times workshop til deres jordemødre. En workshop hvor der er fokus på rebskaber til at støtte fødselsprocessen. Jordemødrene introduceres til teknikkerne bag Mamaprofylax, som de vil kunne bruge i deres arbejde med fødslerne.