Workshop for fagpersoner

MamaProfylax Workshop i København og Århus – For dig der arbejder med fødsler!
Du får viden om den psykoprofylaktiske metode, som er en metode til at forebygge fødselssmerter og fødselsangst. Workshoppen fokuserer på hvordan du kan bruge metoden under fødslen. Du vil opleve på egen krop hvor effektiv teknikken er og hvordan du kan bruge det aktivt i dit arbejde med fødslerne.
Det er ikke et kursus hvor du lærer pædagogikken til videre formidling, men en workshop med fokus på hvordan du aktivt kan bruge metoden som et fantastisk værktøj i dit arbejde med fødslerne.

Indhold på workshoppen:
Den svenske profylaktiske metode – introduktion til de 3 vejrtrækningsgear for at kunne hjælpe en anspændt fødende ind i en afslappende psykoprofylaktisk vejrtrækning.
Afspænding – berøring, akupressur og massage teknikker som hjælper kvinden til maksimal oxytocin produktion og afspænding – teknikker som kan bruges af dig og kan overføres til partnere
Mental træning – hvordan negative og positive tanker påvirker kroppen og spejlingsteknik til fødselsmæssigt svære situationer.
Verbal analgesi – lindring af fødselssmerter ved hjælp af ord.
Partnerens rolle – en væsentlig del af Mamaprofylax´s fødselsforberedelse er partnerens rolle. Hvis den fødende kvinde er tryg ved sin partner ved sin side, så er det lettere at give slip på kontrollen, gå ind i sig selv og turde føde. På workshoppen vil i lære håndgribelige redskaber som I kan videre give til partneren for at hjælpe denne til at have en aktiv rolle under fødslen.  Akupressur  – du lærer teknikker bag og får effektive punkter der kan bruges under graviditet og fødselsarbejdet. Akupressur delen er kun i København

Dato: Kommer I det nye år
Sted: I MamaProfylax lokale, Diakonissestiftelsen, Peter Bangs vej 7A, 2000 Frederiksberg.

Underviser: Jordemoder, Pædagog og Psykoprofylaks instruktør Tina Winther. Jordemoder og akupunktør Pernille Lindgren

Pris: 995,- for studerende 795,- ( Tidligere deltaget på workshoppen rabat 200,-)
Tilmelding: Skriv en e-mail til info@mamaprofylax.dk. Angiv navn og stilling. Der er max plads til 14 deltager på  Workshoppen.