Workshop for fagpersoner

MamaProfylax Workshop i  København – For dig der arbejder med fødsler!

Forkæl dig selv med en workshop. Du får viden om den psykoprofylaktiske metode, som er en metode til at forebygge fødselssmerter og fødselsangst. Workshoppen fokuserer på hvordan du kan bruge metoden under fødslen. Du vil opleve på egen krop hvor effektiv teknikken er og hvordan du kan bruge det aktivt i dit arbejde med fødslerne.
En workshop med fokus på hvordan du aktivt bagefter kan bruge metoden som et fantastisk værktøj i dit arbejde med gravide.

Indhold på workshoppen:
Den svenske profylaktiske metode – introduktion til de 3 vejrtrækningsgear for at kunne hjælpe en anspændt fødende ind i en afslappende psykoprofylaktisk vejrtrækning.
Afspænding – berøring, akupressur og massage teknikker som hjælper kvinden til maksimal oxytocin produktion og afspænding – teknikker som kan bruges af dig og kan overføres til partnere
Mental træning – hvordan negative og positive tanker påvirker kroppen og spejlingsteknik til fødselsmæssigt svære situationer.
Verbal analgesi – lindring af fødselssmerter ved hjælp af ord.
Partnerens rolle – en væsentlig del af Mamaprofylax´s fødselsforberedelse er partnerens rolle. Hvis den fødende kvinde er tryg ved sin partner ved sin side, så er det lettere at give slip på kontrollen, gå ind i sig selv og turde føde. På workshoppen vil I lære håndgribelige redskaber som I kan videre give til partneren for at hjælpe denne til at have en aktiv rolle under fødslen.

Dato: Endnu ikke planlagt
Sted: København

Underviser: Jordemoder, Pædagog og Psykoprofylaks instruktør Tina Winther.

Pris: 1195,- for studerende 995,- ( Tidligere deltaget på workshoppen rabat 200,-)
Tilmelding: Skriv en e-mail til info@mamaprofylax.dk. Angiv navn og stilling. Der er max plads til 16 deltagere på  Workshoppen. Tilmelding er bindende og beløbet kan ikke refunderes. Du er altid du er altid velkommen til at give pladsen videre til en anden.