Workshop for Jordemoder studerende

MamaProfylax Workshop  – For dig der arbejder med fødsler!

 

Forkæl dig selv med en workshop. Du får viden om den psykoprofylaktiske metode, som er en metode til at forebygge fødselssmerter og fødselsangst. Workshoppen fokuserer på hvordan du kan bruge metoden under fødslen. Du vil opleve på egen krop hvor effektiv teknikken er og hvordan du kan bruge det aktivt i dit arbejde med fødslerne.
En workshop med fokus på hvordan du aktivt bagefter kan bruge metoden som et fantastisk værktøj i dit arbejde med gravide.

Indhold på workshoppen:
Den svenske profylaktiske metode – introduktion til de 3 vejrtrækningsgear for at kunne hjælpe en anspændt fødende ind i en afslappende psykoprofylaktisk vejrtrækning.
Afspænding – berøring og massage teknikker som hjælper kvinden til maksimal oxytocin produktion og afspænding – teknikker som kan bruges af dig og kan overføres til partnere.
Mental træning – hvordan negative og positive tanker påvirker kroppen og spejlingsteknik til fødselsmæssigt svære situationer.
Verbal analgesi – lindring af fødselssmerter ved hjælp af ord.
Partnerens rolle – en væsentlig del af Mamaprofylax fødselsforberedelse er partnerens rolle. Hvis den fødende kvinde er tryg ved sin partner ved sin side, så er det lettere at give slip på kontrollen, gå ind i sig selv og turde føde. På workshoppen vil I lære håndgribelige redskaber som I kan videre give til partneren for at hjælpe denne til at have en aktiv rolle under fødslen.

8 Februar  09-15  Pris 599,- 

Kontakt jordemoder Tina Winther  info@mamaprofylax.dk

Der serveres en sandwich til frokost.