Jordemoder samtaler

Vi tilbyder jordemoder konsultationer. Alle konsultationer under graviditeten indeholder altid en faglig vurdering af din graviditet. Der lyttes hjertelyd, tages blodtryk og barnet placering og størrelse vurderes.

En konsultation indebærer journal føring. Din journal opbevares hos terapeutbooking som opbevarer journalen i 10 år, hvorefter den slettes. Journalen opbevares efter gældende GDPR regler.

Efterfødselssamtale varighed 1½ time. Pris 1200,-

Barnet ligger i sædepræsentation varighed 1½ time Pris 1200,-

Konsultation uden fødselsforberedelse samtale omkring din graviditet, varighed 1½ time. Pris 1200,-

Konsultation/6 lektioner med fødselsforberedelse dansk/ engelsk   foregår i vores klinik. Vi mødes 2 gange á 3 timer. Konsultationen er opbygget så du/I får lært og trænet de psykoprofylaktiske teknikker. Rebozo vil blive gennemgået, vist og øvet. Konsultationerne vil primært være om formiddagen, og varetages af en af vores jordemødre. Ring og hør om der er mulighed for undervisning der hvor du bor. Pris 4800,-

  • Er du medlem af Sygeforsikringen Danmark gives der tilskud
  • Konsultationerne vil være i dagtimerne

Ring og hør nærmere – kontakt Jordemoder Tina Winther 20952151 Mail: info@mamaprofylax.dk

“Vi brugte med stor succes teknikkerne fra Mamaprofylax til fødslen af vores første barn, som var en hurtig og ukompliceret sædefødsel. Da jeg blev gravid for anden gang, ville vi gerne genopfriske teknikkerne, og vi ønskede os at fødslen skulle foregå i vores hjem. Vi valgte et privat forløb med Tina, hvor vi både havde mulighed for at øve teknikkerne og få vejledning i hjemmefødsel, som hun har stor erfaring med. To gange inden fødslen besøgte Tina os i vores hjem. Det var uformelt, effektivt og meget trygt og hyggeligt. Da vi nåede til fødslen, som var en fantastisk oplevelse, var det guld værd at have styr på alt det praktiske udover selve teknikkerne til at klare veerne og pressefasen. Vi havde  fået snakket alle scenarier igennem med Tina, så vi kunne fokusere på fødslen, og vores hjemmefødselsjordemoder fra Rigshospitalet var yderst imponeret over vores samarbejde.
Kristian og Marie-Louise (og Louis og Frida, som begge er født naturligt og ukompliceret med teknikkerne fra Mamaprofylax).”

Jeg havde brug for en nær forberedelse sammen med min kæreste for at gøre os klar til at være et godt lille fødselsteam, og særligt fordi jeg havde en dårlig oplevelse med min første fødsel. 
Min kæreste var lidt skeptisk fra start ift fødselsforberedelse, men Tina tog ham med storm med sin humor, viden og enorme autentiske engagement. Man kan virkelig mærke, at hun brænder for sit arbejde. Tina hjalp mig til gennem samtale og øvelser sammen med min kæreste at blive helt tryg og forberedt til, at jeg skulle føde, og det har betydet SÅ meget for mig, at jeg har fået denne anden gode fødselsoplevelse. 
Michael & Signe