Handelsbetingelser

 

 

KURSET
Mamaprofylax kurser afholdes på de annoncerede tidspunkter. I tilfælde af ændringer af de annoncerede kursers datoer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis de annoncerede kurser skulle blive aflyst, får køber det fulde indbetalte beløb retur. Aflyses en dag på kurset, bliver dagen erstattet af en ny dato. Adgang til videoerne er kun gældende til det enkelte kursus.

Tilmelding er bindende med købers/kundens betaling. Når køberen/kunden betaler med kort bliver beløbet trukket fra købers/kundens kort næste bank dag. Ved behov kan køberen/kunden blive overflyttet til et nyt hold med venteliste eller ledige pladser. Melder køber/kunden afbud 20 dage inden kursus start refunderes hele det beløb som køber/kunden betalt for kurset. Melder køber/kunden afbud mindre end 20 dage før kursus opstart refunderes kun 50 % af det betalte kursus beløb. Ved afbud mindre en 14 dage til kursus start, gives ingen refusion.

  • Efter kursus start kan der ikke ombyttes til anden ydelse, for eksempel i forbindelse med fødsel før endt kursus.
  • Det er ikke praktisk muligt at skifte kursus dage efter påbegyndt kursus.
  • Ændrer køber sit hold inden kursus start til et andet hold eller webinar, refunderes eventuelt forskelspris ikke.

RETTIGHEDER
MamaProfylax har alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til kurser. Kursus materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Kursus materiale må kun anvendes til eget brug og ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med MamaProfylax virksomhed.

FORTROLIGHEDSPOLITIK
MamaProfylax forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Mamaprofylax vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredje part, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Mamaprofylax vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.
Enhver tvist mellem forretningen og kunden er underlagt dansk lov.