10 centimeter

199,95DKK

10 er det antal centimeter, som kvinden skal åbne sig, inden hun kan føde sit barn. Det er også det antal centimeter, som barnet skal bevæge sig ned gennem fødselskanalen, før det kan se dagens lys. Derfor er det vigtigt for den gravide og hendes partner at få en forståelsen for de 10 cm, inden fødslen starter.

Bogen 10 cm er skrevet til de kvinder og deres partnere, der gerne vil være bedst muligt rustet til at komme godt og trygt igennem en fødsel. Den er til dem, der ønsker at vide, hvad der helt konkret sker i og med kvindens krop fra fødslen begynder, til barnet ligger trygt på sin mors bryst.

Bogen tager udgangspunkt i den psykoprofylaktiske tilgang til fødselsarbejdet, hvilket er en meget anerkendt metode, der har været brugt igennem årtier. Denne tilgang har de to forfattere, jordemødrene Tina Winther og Signe Hasseriis, videreudviklet, og på deres Mamaprofylax-kurser rundt omkring i Danmark har flere tusinde kvinder og deres partnere nu tillært sig denne meget roste metode til brug under fødslen.

“Op til termin med mit tredje barn har jeg haft fornøjelsen af at læse bogen. På en overskuelig, enkel og meget velskrevet måde forklarer bogen de fantastiske teknikker som min mand og jeg kender fra Mamaprofylax. Efter at have læst bogen føler jeg mig endnu mere klar til at føde min baby.” – Louise Houlberg

Bogen udleveres som en del af vores kursus materiale under vores kurser hos Mamaprofylax.

Vis mere

På lager