Rebozomassage for gravide

Rebozomassage for gravide til Termin (uge 37-42)

Rebozo betyder tørklæde/ sjal. Ved hjælp af et tørklæde vil du blive masseret igennem kroppen.

Massagen hjælper dig til at få løsnet op i dine muskler omkring livmoderen. Massagen er en aktiv massage, hvor du det meste af tiden vil være vågen og deltagende.

Afsluttende på behandlingen vil du få 10 min beroligende massage hvor du kommer helt ned i kroppen.

Massagen har fokus på at øge dit velvære til termin og kan være med til at stimulere/ modne dig til at gå i fødsel.

Behandlingen foretages af en jordemoder.

Pris: 800,-
Tid: 50 min
Kontakt: Jordemoder Tina Winther
Mobil: 20952151

“Konklusion: WAUW!!! Jeg ved ikke, hvad jeg præcis havde forventet af massagen, netop fordi jeg ikke kendte til det på forhånd. Men det, jeg oplevede, var ret vildt. Det blev hurtigt tydeligt for mig, at der er en del muskelgrupper, som jeg slet ikke har fået brugt nok gennem den sidste del af min graviditet, samt andre jeg har overbelastet. Og forståeligt nok – når man træt, tung og besværet, overkompenserer man ved at skåne visse dele af kroppen. Men derved er der også ret stor chance for, at man belaster andre. Under massagen fik jeg rørt ALLE muskler, hvilket var både afspændende og opløftende. Nå ja, og skide behageligt:) Derudover kunne jeg rent fysisk mærke, at min vejrtrækning kunne komme dybere ned i den afsluttende massage end i den indledende. Det var faktisk en ret spøjs fornemmelse, men også en vigtig øjenåbner, da jeg satser på at skulle bruge min vejrtrækning ret meget under den snarlige fødsel!”

/Elisabeth www.fyrstenogfruen.dk

” For første gang i 16 uger sov jeg 8 timer om natten, og dagen efter kunne jeg gå en tur med min mand, hvilket heller ikke har været muligt i 16 uger. Alt i alt SUPER fantastisk! Tusind tak for en dejlig oplevelse” / Kia

“Under en uge før fødslen får jeg en fantastisk rebozo massage og måske det også har hjulpet til den gode fødsel jeg oplevede”  /Marie

Rebozo tørklæde 100% bomuld . Rebozo tørklædet kan også anvendes til at vikle barnet i.

Pris 499,-