Rebozo massage

 

Du kan booke vores lækre massage her

Ved vores behandling tilbydes du altid en jordemoder undersøgelse. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark gives der tilskud.  Afbud : Ved afbud mindre end 24 timer før opkræves fuld betaling.

‘“Konklusion: WAUW!!! Jeg ved ikke, hvad jeg præcis havde forventet af massagen, netop fordi jeg ikke kendte til det på forhånd. Men det, jeg oplevede, var ret vildt. Det blev hurtigt tydeligt for mig, at der er en del muskelgrupper, som jeg slet ikke har fået brugt nok gennem den sidste del af min graviditet, samt andre jeg har overbelastet. Og forståeligt nok – når man træt, tung og besværet, overkompenserer man ved at skåne visse dele af kroppen. Men derved er der også ret stor chance for, at man belaster andre. Under massagen fik jeg rørt ALLE muskler, hvilket var både afspændende og opløftende. Nå ja, og skide behageligt:) Derudover kunne jeg rent fysisk mærke, at min vejrtrækning kunne komme dybere ned i den afsluttende massage end i den indledende. Det var faktisk en ret spøjs fornemmelse, men også en vigtig øjenåbner, da jeg satser på at skulle bruge min vejrtrækning ret meget under den snarlige fødsel!”

/Elisabeth www.fyrstenogfruen.dk

” For første gang i 16 uger sov jeg 8 timer om natten, og dagen efter kunne jeg gå en tur med min mand, hvilket heller ikke har været muligt i 16 uger. Alt i alt SUPER fantastisk! Tusind tak for en dejlig oplevelse” / Kia

“Under en uge før fødslen får jeg en fantastisk rebozo massage og måske det også har hjulpet til den gode fødsel jeg oplevede”  /Marie