Rebozo og Gravidmassage

Gravidmassage 

Vores gravid massage udføres af Gitte, som er uddannet graviditetsmassør. 60 min beroligende massage, hvor du vil opleve afslapning og velvære.

Du kan booke vores Gravid massage her

 

Rebozomassage

Oplev hvordan det er at blive svøbt, vugget og masseret med rebozo.  Det er en behandling hvor du har alt dig tøj på.

Du kan booke vores Rebozo massage her

Vores rebozo behandling  udføres af en af vores jordemødre og  under i forbindelse med behandlingen tilbydes du altid en jordemoder undersøgelse. Er du medlem af sygeforsikringen Danmark gives der tilskud.  Afbud : Ved afbud mindre end 24 timer før opkræves fuld betaling.

 

“Et par dage før min termin, var jeg ved at være godt træt af min tunge, men dejlige mave, der var enormt stor grundet meget fostervand. Jeg besluttede mig for, at løfte humøret med en Rebozo-massage, som jeg kunne se at Mamaprofilax tilbød på hjemmesiden. Det kan siges meget simpelt: Det er noget af det bedste, jeg nogensinde har prøvet! Det føltes som om, at Jordemoder Johanna masserede hvert et hjørne af min krop og i 60 minutter forsvandt tid og sted fulstændig og jeg havde det fantastisk bagefter.  Massagen foregår med Rebozotørklæderne, der trækkes frem og tilbage hen over alle ømme led og muskler. Du får også lagt dejlige varmeposer på kroppen og så tages der hele tiden stilling til, at du ligger bedst muligt, med puder over det hele. SÅ rart! Gennem min graviditet tænkte jeg tit på, hvad jeg sådan egentlig rigtig havde brug for. Efter Rebozo-massagen stod det helt klart; det var lige præcis dét, jeg manglede. Min krop blevet nurset og nusset om og det var så tiltrængt. Derudover sov jeg den efterfølgende nat igennem for første gang efter flere måneders usammenhængende søvn. Jeg kan på det varmeste anbefale en Rebozomassage til dig der er højgravid. Det er alle pengene værd og en uvurderlig gave til din skide seje krop, der er ved at bygge et lille menneske!”

/ Sofie

‘“Konklusion: WAUW!!! Jeg ved ikke, hvad jeg præcis havde forventet af massagen, netop fordi jeg ikke kendte til det på forhånd. Men det, jeg oplevede, var ret vildt. Det blev hurtigt tydeligt for mig, at der er en del muskelgrupper, som jeg slet ikke har fået brugt nok gennem den sidste del af min graviditet, samt andre jeg har overbelastet. Og forståeligt nok – når man træt, tung og besværet, overkompenserer man ved at skåne visse dele af kroppen. Men derved er der også ret stor chance for, at man belaster andre. Under massagen fik jeg rørt ALLE muskler, hvilket var både afspændende og opløftende. Nå ja, og skide behageligt:) Derudover kunne jeg rent fysisk mærke, at min vejrtrækning kunne komme dybere ned i den afsluttende massage end i den indledende. Det var faktisk en ret spøjs fornemmelse, men også en vigtig øjenåbner, da jeg satser på at skulle bruge min vejrtrækning ret meget under den snarlige fødsel!”

/Elisabeth www.fyrstenogfruen.dk

” For første gang i 16 uger sov jeg 8 timer om natten, og dagen efter kunne jeg gå en tur med min mand, hvilket heller ikke har været muligt i 16 uger. Alt i alt SUPER fantastisk! Tusind tak for en dejlig oplevelse” / Kia

“Under en uge før fødslen får jeg en fantastisk rebozo massage og måske det også har hjulpet til den gode fødsel jeg oplevede”  /Marie